Werknemers

Bij Quality Select ondersteunen we je waar nodig om het maximale in je naar boven te halen. Wij bieden coaching op het gebied van persoonlijke en professionele vaardigheden. Wij begeleiden je gedurende je carrière. We fungeren als sparringpartner op de inhoud en kunnen je verder helpen. Samen stemmen we af wat nodig is. Quality Select faciliteert begeleiding specifiek gericht op jouw persoonlijke situatie.

Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Dan kies je voor detachering. Je komt bij Quality Select in dienst en wordt gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers.Wij begeleiden je in de opdrachten en opleidingen. Samen werken we aan de groei van jouw carrière.

Ben je op zoek naar een vaste positie? Dan kies je voor werving & selectie. Wij begeleiden je in de selectieprocedure en helpen je bij de onderhandelingen over salaris en arbeidsvoorwaarden.

Ben je op zoek naar een vaste positie? Maar wil je eerst kijken of de functie wel wat voor jou is? Dan kies je voor detavast. Je begint bij een van onze opdrachtgevers op detacheringsbasis. Na een vooraf vastgestelde periode wordt je dienstverband overgenomen door de opdrachtgever.

Kortom ben je op zoek naar tijdelijk of vast werk dan is Quality Select het juiste adres. Door de vele aanvragen van opdrachtgevers vinden wij altijd de baan die bij jou past. Voordat we je een baan aanbieden willen wij jou graag beter leren kennen, wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Zo kunnen we met elkaar bepalen wat voor jou de ideale baan is.

Sollicitatieprocedure
Ben je enthousiast geworden over een vacature en vind je dat je de beste kandidaat bent? Dan komen we graag met je in contact. Dat werkt zo

Stap 1: Digitaal solliciteren

Bij ons solliciteer je digitaal. Je reageert op een vacature of stuurt een open sollicitatie. Voeg je CV, korte motivatie en een foto toe. Mochten we een match zien met een van onze vacatures dan nemen we zsm contact met je op. Zien we voorlopig geen match dan slaan we je gegevens op en houden we deze in bestand. Mocht er in de toekomst een match zijn dan vervolgen we met de volgende stappen.

Stap 2: Telefonische intake

Als we naar aanleiding van jouw motivatie of CV nog vragen hebben, nemen we telefonisch contact met je op.

Stap 3: Kennismakingsgesprek

Voldoe je aan het profiel, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met één van de recruiters. Na dit gesprek leggen we je CV voor aan de opdrachtgever. We houden je op de hoogte van de voortgang, als je wordt uitgenodigd mag je op gesprek bij de opdrachtgever, wij geven je de vacature mee zodat je je goed kan voorbereiden. Heb je nog vragen ter voorbereiding dan kan je altijd contact opnemen.

Stap 4: Gesprek bij de opdrachtgever

Stap 5: Afrondend gesprek

Als het gesprek bij de opdrachtgever succesvol succesvol is geweest, nodigen we je uit voor een afrondend gesprek – meestal op het hoofdkantoor in Rotterdam. Je gaat dan op gesprek bij de verantwoordelijke manager om de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!