Werkgevers

Detacheren, werving & Selectie, uitzenden & payroll

Core values Quality Select

Snelheid; wij kennen onze kandidaten en kunnen snel schakelen
Kwaliteit; we hebben alleen professionals in ons bestand en kunnen door onze kennis van de markt de juiste match maken. Daarbij kijken we ook naar de persoonlijkheid van onze kandidaten, zodat deze goed aansluit bij de bedrijfscultuur.
Persoonlijke aandacht; We gaan tijdens het gesprek in op de inhoud en achterliggende reden van de vacature en selecteren daarop onze kandidaten.
Respectvol; we treden al onze sollicitanten ‘open minded ‘ tegemoet en nemen de tijd om een goed profiel te kunnen samen stellen.

Secretarieel, management ondersteuning, administratief & financieel, human resources

Ons team heeft ruim 18 jaar ervaring in de werving en selectie van kwalitatief personeel in binnen- en buitenland. Quality Select doet er alles aan om de juiste kandidaat voor u te selecteren o.a. binnen de vakgebieden : secretarieel, management ondersteuning, administratief, financieel, human resources . Onze Werving & Selectie procedure voorziet naast het gebruikelijke interview eventueel ook in het afnemen van een assessment. Dat doen we efficiënt en uiterst zorgvuldig.

Kiest u voor kwaliteit als het om werk gaat?

Wij ook! Quality Select is een goede keuze voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar ambitieus, gedreven en getalenteerd personeel, maar ook voor professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. U kiest immers voor kwaliteit. Quality Select plaats al meer dan 18 jaar naar tevredenheid van verschillende opdrachtgevers kandidaten in heel Nederland. Alle consultants van Quality Select zijn professionals met langdurige ervaring in onze branche. Hierdoor hebben zij een goed inlevingsvermogen, zodat zij goed kunnen beoordelen welke functie en welk bedrijf of organisatie het best bij welke kandidaat past. Quality Select werkt landelijk en de organisatie kenmerkt zich door Het Nieuwe Werken. Dit betekent dat onze consultants in hun eigen regio vanuit huis werkzaam zijn. Intakegesprekken vinden in overleg en op afspraak plaats op een gemakkelijk te bereiken locatie.

Quality Select is NEN gecertificeerd en werkt volgens de ABU richtlijnen.