Opdrachtgevers en Dienstverlening

Op zoek naar office talent?
Zoekt u versterking in uw eigen organisatie? Vergroot uw kans op het binnenhalen van de juiste kandidaat en schakel Quality Select in.

Met een database van meer dan 50.000 getalenteerde secretariële professionals bieden wij u meer mogelijkheden om in één keer de beste match te maken. U kunt Quality Select inschakelen voor tijdelijke en vaste office functies op MBO- en HBO-niveau. In ons netwerk bevinden zich zowel zeer ervaren kandidaten als kandidaten die net hun opleiding hebben afgerond.

De vakgebieden waarin Quality Select bemiddelt zijn:

  • Secretarieel & management ondersteuning
  • Administratie & financieel
  • Commercieel
  • Marketing & communicatie
  • Human resources

QS Professionals (tijdelijk)

Speciaal voor tijdelijke opdrachten (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof, bij ziekte of tijdens drukke periodes) hebben wij een team van professionals in dienst. Dit zijn allemaal ervaren medewerkers, die met een minimale inwerkperiode, maximaal productief zijn.

Kiest u voor kwaliteit als het om werk gaat?
Wij ook! Quality Select is een goede keuze voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar ambitieus, gedreven en getalenteerd personeel, maar ook voor professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. U kiest immers voor kwaliteit. Quality Select plaats al 14 jaar naar tevredenheid van verschillende opdrachtgevers kandidaten in heel Nederland.

Alle  consultants van Quality Select zijn professionals met minimaal een HBO-opleiding en langdurige ervaring in onze branche. Hierdoor hebben zij een goed inlevingsvermogen, zodat zij goed kunnen beoordelen welke functie en welk bedrijf of organisatie het best bij welke kandidaat past.

Landelijke dekking
Quality Select werkt landelijk en de organisatie kenmerkt zich door Het Nieuwe Werken. Dit betekent dat onze consultants in hun eigen regio vanuit huis werkzaam zijn. Intakegesprekken vinden in overleg en op afspraak plaats op een gemakkelijk te bereiken locatie.

Persoonlijke aanpak
De gehele organisatie kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak richting kandidaten en opdrachtgevers. Voordat Quality Select een opdracht aanneemt, maakt één van onze consultants uitgebreid kennis met uw organisatie, zodat zij de kandidaat kan voorstellen die zowel wat betreft kennis en vaardigheden én als persoon perfect past bij de baan en uw organisatiecultuur.

Met alle kandidaten voeren wij altijd eerst een uitgebreid intakegesprek, want volgens Quality Select geldt ook voor hen dat zij optimaal tot recht moeten kunnen komen in hun nieuwe baan of opdracht. Dat geldt voor de ruim 50.000 kandidaten in ons bestand en voor alle kandidaten die daar nog bij komen. Dit is niet alleen de taak, maar ook de passie van Quality Select. Detacheren, werving & selectie en uitzenden blijft volgens ons immers altijd mensenwerk.

Ervaren en kennis van zaken
Het helpt zeker dat alle consultants binnen Quality Select ruime ervaring hebben in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn en over veel kennis van de regionale arbeidsmarkt beschikken. Hun grote netwerk biedt ook meer dan voldoende mogelijkheden om opdrachtgevers en kandidaten de topkwaliteit te bieden die zij verdienen.

Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren en werving & selectie. Wij hebben vacatures van startfuncties tot functies waar veel ervaring voor wordt gevraagd. Onze opdrachtgevers zijn actief in allerlei branches. Van non-profit tot profit organisaties, van kleine tot zeer grote bedrijven en van nationale tot internationale organisaties.

QUALITY SELECT MAILING
Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe, gekwalificeerde kandidaten die beschikbaar zijn? Stuur dan een e-mail naar info@qualityselect.nl en vermeld ‘Quality Professionals’ in het onderwerp. U ontvangt dan voortaan iedere maand een e-mailing met daarin een update van onze kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken.