Werving & Selectie

Ben jij een echte office ondersteuner?

Heb jij je opleiding net afgerond of juist meerdere jaren ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging in een nieuwe werkomgeving bij stijlvolle werkgevers? Vast of tijdelijk? Maak kennis met Quality Select. Wij hebben dezelfde passie als jij en bemiddelen in stijl. Dat doen we al ruim 14 jaar bij verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. En met succes. Wil jij aan de slag bij één van onze opdrachtgevers of werk je liever op projectbasis bij tijdelijke bezettingsproblemen? Meld je dan direct aan of neem contact met ons op.

Quality Select is gespecialiseerd in het bemiddelen van office personeel op MBO-niveau en HBO-niveau. Zowel voor tijdelijke als voor vaste functies.

Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren en werving & selectie. Ons doel is dat we een baan voor je vinden die perfect bij jou past. Een perfecte match heeft alles te maken met de manier waarop jij wilt werken. Zoek je een vaste baan, wil je op uitzendbasis aan de slag of laat je je liever detacheren via ons?

Wij hebben vacatures van startfuncties tot functies waar veel ervaring voor wordt gevraagd. Wij hebben opdrachtgevers in allerlei branches. Van non-profit tot profit organisaties, van kleine tot zeer grote bedrijven en van nationale tot internationale organisaties.

Ervaren consultants met kennis van zaken

De consultants van Quality Select zijn professionals met minimaal een HBO-opleiding en langdurige ervaring in onze branche. Hierdoor hebben zij een goed inlevingsvermogen, zodat zij goed kunnen beoordelen welke functie en welk bedrijf of organisatie het best bij welke kandidaat past.